ماده شیمیایی آزمایشگاهی اسید استیک گلاسیال (Acetic acid) از جمله مواد شیمیایی تولید شده توسط شرکت سیگما آلدریچ از بزرگترین شرکت های تولید کننده مواد آزمایشگاهی در جهان است. در این مطلب کاربردها، مشخصات دقیق و نحوه خرید این ماده شیمیایی از دایا اکسیر را بخوانید.

اسید استیک چیست؟

اسید استیک یا نام آیوپاک آن اتانوییک اسید یا جوهر انگور جز اسیدهای آلی (از گروه کربوکسیلیک اسیدها) است. استیک اسید دارای طعم ترشی ، شبیه طعم سرکه می‌باشد. این ماده جزو مواد معدنی و متعلق به گروه اسید ها می باشد و جز اسیدهای کربوکسیلیک می‌باشد و در نامگذاری آیوپاک به اسید اتانوئیک معروف است.استفاده از آن در شیمی، به عهد باستان برمی‌گردد.در سال ۱۸۴۷، هرمان کولب شیمیدان آلمانی برای اولین بار از طریق مواد معدنی موفق به ساخت اسید استیک شد.

باکتری‌های مخمر سرکه به دلیل تمایل به تولید اسیداستیک به این نام معروف شده‌اند. این باکتری‌ها در مواد غذایی ، آب و خاک یافت می‌شوند. این ماده بطور طبیعی از میوه‌ها و برخی مواد غذایی فاسد شده از فرایند تخمیر تولید می‌شوند و از قدیمی‌ترین ترکیبات شیمیایی شناخته شده توسط انسان می‌باشد.

Acetic acid خالص ، مایعی بیرنگ با بویی تیز ، مایعی خورنده و قابل اشتعال می‌باشد. این اسید در ۱۶.۶ درجه سانتیگراد منجمد می‌شود. سرکه از فرایند تخمیر مواد غذایی دارای نشاسته و قند و مواد الکلی توسط باکتری مخمر سرکه (بچه سرکه) تولید می‌شود. برای تولید سرکه عموما از میوه‌هایی مانند سیب ، انگور ، دانه‌هایی مثل جو استفاده می شود . سرکه معمولا دارای اسید استیک با وزن حجمی ۴ الی ۸ درصد می‌باشد.

کاربردهای اسید استیک (Acetic acid)

تولید وینیل استات ، اتیل استات ، حلال ها ، نساجی ، به صورت سرکه به عنوان چاشنی غذا و تهیه انواع ترشی استفاده می‌شود. اسید استیک رقیق به عنوان افشانه برای از بین بردن قارچهای گیاهان استفاده می‌شود. اسید استیک گلاسیال در صنایع شیمیایی در تولید فیلمهای عکاسی ، تولید پلاستیک پلی اتیلن تری فتالات (PET) استفاده می‌شود. همچنین به عنوان ماده واسطه در تولید استات وینیل که ترکیب مهمی در تولید چسب و رنگ می‌باشد، و به عنوان حلال در تولید مواد معطر مصنوعی کاربرد دارد.

ایمنی اسید استیک

اسید استیک غلیظ ماده‌ای خورنده می‌باشد. در تماس با پوست باعث سوختگی شیمیایی پوست وایجاد تاول می‌شود. در صورت تماس با چشم می‌تواند آسیب‌های جدی به چشم وارد کند، تنفس بخار غلیظ آن باعث سوزش دهان ، بینی و گلو می‌شود. هر چند سرکه یک مایع بدون ضرر می‌باشد اما نوشیدن اسید استیک گلاسیال خطرناک بوده و باعث ایجاد زخم‌های شدید در دستگاه گوارشی می‌شود و ممکن است با تغییر اسیدیته خون ، آسیب‌های جدی به سلامتی انسان وارد کند.

مشخصات ماده اسید استیک (Acetic acid)

فروش ماده آزمایشگاهی

کمپانی سازنده

سیگما آلدریچ  Sigma Aldrich

نمایندگی sigma Aldrich

شرکت دایا اکسیر جم

راهنمای مشخصات ماده آزمایشگاهی

نام محصول

Acetic acid

نام های مشابه

Glacial acetic acid

Catalog No

A6283

CAS Number

۶۴-۱۹-۷

فرمول شیمیایی

CH۳CO۲H

گرید ماده آزمایشگاهی

ReagentPlus®, ≥۹۹%

چگالی

۱.۰۴۹ g/mL

وزن مولکولی

۶۰.۰۵

شرایط نگهداری

Store in cool place

بسته بندی

۱۰۰ML , 500ML , 1L , 2.5L

نحوه خرید اسید استیک

شرکت دایا اکسیر با همکاری کارشناسان مجرب خود در بخش فنی و فروش جهت تأمین مواد اولیه پژوهش های تحقیقاتی، آنتی بادی، محیط کشت و انواع بافرها با کیفیت بالا و قیمت مناسب را فراهم نموده است. شما می توانید جهت خرید این ماده با بخش فروش شرکت دایا اکسیر تماس بگیرید.

قیمت Acetic acid

دایا اکسیر وارد کننده بدون واسطه مواد آزمایشگاهی شرکت سیگما آلدریچ، آماده پاسخگویی به استعلام قیمت خریداران محترم با قیمت های مناسب می باشد.

 

ماده اسید استیک (Acetic acid) سیگما آلدریچ | دایا اکسیر

4 دیدگاه در خرید ماده اسید استیک (Acetic acid) سیگما آلدریچ

  1. شرکت آروین پژوه says:

    سلام وقت بخیر این موارد رو نیاز داریم
    ۱. اتانول ۱ لیتری ایرانی
    ۲. اوره ۵۰ گرمی
    ۳. اسید استیک خالص کمترین میزانی که ممکنه

    • دایا اکسیر says:

      با سلام
      کلیه مواد درخواستی شما از برند مرک موجود میباشند و همچنین اسید استیک گلاسیال 100 درصد در پک های یک لیتری و 2.5 لیتری.
      لطفا جهت دریافت قیمت ها با شماره های 02122327043 و 09017777023 تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت استعلام قیمت مواد آزمایشگاهی لطفا ارتباط بگیرید
error: Content is protected !!